Зимовою дорогою в останнє проводжали загиблого бійця

Днями Бобровиччина (Чернігівська область) попрощалася з ще одним Захисником України: полинув у засвіти солдат Станіслав Григорович Бодня, 1979 року народження, уродженець і житель села Піски.

Після закінчення місцевої школи, навчався у Прилуцькому педагогічному училищі. Але трудовий шлях обрав інший – пов'язаний з лісом, бо й виріс у лісовому селі. Останнє місце роботи перед мобілізацією до Збройних Сил України в липні 2023 року, – працював у ТОВ «Земля і воля».

Ставши на захист Батьківщини, пройшов навчання у військовому навчальному центрі, вивчився на навідника аеромобільного підрозділу в складі Десантно-штурмових військ ЗСУ. Брав участь у бойових діях, виявив стійкість та мужність, був вірний військовій присязі.

В одному з боїв одержав серйозне поранення, лікувався у військовому шпиталі, після чого бійцю була надана відпустка за станом здоров’я, реабілітацію після поранення проходив у рідному селі Піски. Але так трапилося, що 6 січня 2024 року воїн Станіслав Бодня помер.

Слова співчуття рідним та близьким спочилого захисника Вітчизни висловили представник Бобровицької міської ради Андрій Делемень, офіцер першого відділу Ніжинського районного ТЦК та СП Олександр Шикута, староста Пісківського старостинського округу Валентина Олешко. У своїх траурних промовах вони говорили про хороброго захисника країни, готового завжди прийти на допомогу. Побратими віддали військові почесті загиблому товаришу, поховали його на кладовищі рідного села.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?